Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Fondet e shpejte.

falas
Finance 16/01/2018 15

Përshkrim

I japin ndihme te garantuara per organizatat serioze te interesuara te biznesit dhe individeve ne nje te ulet kontakt te normes se interesit tani email:

[email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "