Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Behringer X32 Yamaha Soundcraft PreSonus Midas Allen & Heath dhe te tjere

falas

Përshkrim

Behringer X32 Yamaha Soundcraft PreSonus Midas Allen & Heath dhe te tjere

Ne shesim me cmime me shumice miksera te ndryshme digjitale, si Behringer, Presonus, Soundcraft, Yamaha, Allen & Heath, Roland dhe te tjere. Ne bejme dergesa ne mbare boten. zyrat tona jane te vendosura vetem ne Mbreterine e Bashkuar dhe Malajzi

Na kontaktoni menjehere:


Na dergoni me email: [email protected]


Shitjet Rep .. Jeff Anderson


Çmimet e shitjes me shumice tregohen me poshte:

Behringer X32 Rack.. EUR775euro

Behringer X32 Producer Digital Mixer.. EUR1000 euro

Behringer X32 Rack Digital Mixer Package with Rack Case.. EUR1,050 euro

Behringer X32 Producer-TP Digital Mixer Tour Package.. EUR1,150 euro

Behringer X32 Compact Digital Mixer... EUR 1,250 euro

Behringer X32 Compact-TP Digital Mixer Tour Package... EUR1,350 euro

Behringer X32 Digital Mixer... EUR1,570 euro

Behringer X32 Rack Pack with S16 Stage Box... EUR1,775 euro

Behringer X32-TP Digital Mixer Tour Pack... EUR1,810 euro

Behringer X32 Compact Mixer with S16 Stage Box.. EUR2,000 euro

Behringer X32 Digital Mixer with S32IO Stage Box... EUR3,050 euro

Behringer X32 Complete PA Package.. EUR7,150 euro
Soundcraft Mini Stagebox 32.. EUR1,600 euro

Soundcraft Si Impact Digital Mixer.. EUR1,900 euro

Soundcraft Si Expression 1 Digital Mixer.. EUR2,050 euro

Soundcraft Si Expression 2 Digital Mixer... EUR2,250 euro

Soundcraft Si Expression 3 Digital Mixer... EUR2,83 euro

Soundcraft Si Performer 1 Digital Mixer with DMX Control... EUR3,390 euro

Soundcraft Si Performer 2 Digital Mixer with DMX Control... EUR4,500euro

Soundcraft Si Performer 3 Digital Mixer with DMX Control... EUR5,550 euroPreSonus StudioLive 16.0.2 USB Digital Mixer.. EUR1,000 euro

PreSonus StudioLive 24R 32 Channel Rackmount Digital Mixer.. EUR1,000 euro

PreSonus StudioLive 32R 32 Channel Rackmount Digital Mixer. EUR1,200 euro

PreSonus StudioLive 16.4.2 AI Digital Mixer Demo....EUR1,450 euro

PreSonus StudioLive 16 Series III Digital Mixer....EUR1,600 euro

PreSonus StudioLive 24 Series III Digital Mixer....EUR2,250 euro

PreSonus StudioLive 32 Series III Digital Mixer....EUR2,795 euroYamaha TF-Rack Digital Rackmount Mixer.. EUR1,320 euro

Yamaha TF1 Digital Mixer..EUR1,470euro

Yamaha 01V96i 40-channel Digital Mixer.. EUR1,975 euro

Yamaha TF3 Digital Mixer.. EUR2,050euro

Yamaha TF5 Digital Mixer.. EUR2,675 euro

Yamaha 02R96VCM 56-channel 8-bus Digital Mixer.. EUR9,875 euroAllen & Heath Qu-Pac Rackmountable Digital Mixer.. EUR1,250 euro

Allen & Heath Qu-16 Chrome Edition Digital Mixer.. EUR1,400 euro

Allen & Heath Qu-24 Chrome Edition Digital Mixer.. EUR1,975 euro

Allen & Heath SQ-5 Digital Mixer 48-channel, 17 Faders.. EUR2,400 euro

Allen & Heath Qu-32 Chrome Edition Digital Mixer.. EUR2,630 euro

Allen & Heath SQ-6 Digital Mixer 48-channel, 25 Faders.. EUR3,000 euro

Allen & Heath GLD-80 Chrome Edition Digital Mixer.. EUR4,530 euro

Allen & Heath GLD-112 Chrome Edition Digital Mixer.. EUR5,500euroMidas DL151 PRO SERIES Mic/Line Input Stage Box.. EUR1,000 euro

Midas DL153 PRO SERIES 16-input / 8-output Stage Box.. EUR1,000 euro

Midas M32R Digital Mixer.. EUR2,000 euro

Midas M32R Digital Mixer with Stage Box.. EUR3,350euro

Midas M32 Digital Mixer.. EUR3,450 euro

Midas DL251 PRO SERIES 48-input / 16-output Stage Box.. EUR3,450euro

Midas M32 Tour Pack with Digital Mixer, Stage Box and Road Case.. EUR6,700 euro

Midas PRO1-IP Digital Mixer.. EUR9,300 euro

Midas PRO1-TP Tour Pack with Digital Mixer and Flight Case.. EUR10,475 euro

Midas PRO2C-CC-IP Compact Digital Mixer.. EUR13,000 euro

Midas PRO2-CC-TP Tour Pack with Digital Mixer and Flight Case.. EUR20,000 euroRoland M-200i V-Mixer Compact Digital Mixer.. EUR1,975 euro

Roland M-5000C Compact Digital Mixer.. EUR14,500 euroQSC TouchMix-16 Touchscreen Digital Mixer.. EUR1,000 euro

QSC TouchMix-16 Mixer with Case and Cables.. EUR1,300 euro

QSC TouchMix-30 Pro Touchscreen Digital Mixer.. EUR1,450 euro

QSC TouchMix-30 Mixer with Tote Bag and Mogami Cables.. EUR1,750 euro


Mackie DL32R iPad-controlled Digital Rackmounted Mixer ( iPad not included ).. EUR1,450 euro

Mackie Axis Mixing System.. EUR4,550 euro
Na kontaktoni menjehere:


Na dergoni me email: [email protected]


Shitjet Rep .. Jeff Anderson
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "