Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkoj ortak me capital per investim ne blegtori dhe ne bujqesi per ne spanje

falas
Partneritet 21/03/2019 75

Përshkrim

Kerkoj aksionere qe duan te investojne ne bisnesin e blegtorise stallve te lopeve deleve dhe dhive dhe bujqesise per ne spanje. Fitimet jene te medha ne kete bisnes ketu ne spanje. Leket Jepen dhe meren me nje kontrate noteriale spanjolle. pastaj perqindja ndahet sipas shumes qe ke futur dhe fitimet e bisnesit.
Per te hapur kete bisnes duhen para e madhe. ketu fitimi eshte i madh dhe ja vlen puna Me pune pune dhe vetem pune gjithmone. Aksioneret qe duan te investojne pervec fitimit te interesave te parave te tyre mund edhe te punojne brenda kimpanise po deshet kjo eshte sipas deshires. Keto te gjitha behen me kontrata legale.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "