Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Bartender, kamerier, shofer prites, roje sigurie, pastrues, shofer

falas
Hotele 04/12/2017 16

Përshkrim

Aktualisht ne kemi nevoje per punetore te mire hotelieresh per te jetuar dhe punuar me ne ne SHBA. Ne kerkojme qe kandidati i interesuar te kete pervoje nga 2 vjet e me shume. Ne i japim pozicionet tona si me poshte.


recepsionist

sekretar

bufetier

shofer

llogaritar

kamerier

kameriere

Roje sigurie

kontrabandist

pastruese

          Aplikanti i interesuar duhet te dergoje nje CV per rishikimna kontaktoni direkt ne whatsapp: +14089096854
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "