Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Monedha euro

falas
Finance 02/12/2017 11

Përshkrim

Kush ka monedha te shkoqura euro dhe deshiron ti kthej ne leke le te telefojne.
10 cent = 10 leke, 20 cent = 20 leke,
VETEM TE SHKOQURA,
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "