Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Mima Xari Stroller Complete, Limited Edition - E verdhe

falas
Karroca per femije 15/12/2018 449

Përshkrim

Mima Xari Stroller Complete, Limited Edition - E verdhe

perfshin:
shasi
Kit vendesh
Paketa Starter
Mbuluar shiu
Hije me diell te erret
Çanta e modes
Footmuff
ombrelle
Çmimi: 1699USD
-Çdo Pyetje Ju lutem WhatsApp +13064005645
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "