Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Duhen punetoret e hotelit

falas
Hotele 26/10/2017 28

Përshkrim

Ne jemi duke rekrutuar punonjes te rinj ne nje hotel te shquar ne Moske te Rusise dhe ne kemi nevoje urgjente per punetoret qe mund te punojne si punetore Hotel dhe Restorant ne Hotel, kemi shume pozicione, keshtu qe ne kemi nevoje per se paku 160 punetore per poste te ndryshme qe i ofrojme Çdo pune qe punon nga ky muaj, pra ju lutemi nese e dini se mund te beni nje pune ne hotel dhe restorant, na kontaktoni permes Departamentit tone te Burimeve Njerezore me CV / Resume tuaj per me shume informacion rreth punes. Ajo qe na duhet jane kameriere, kamariere, gatuan. Na dergoni me email ne [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "