Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Superpastrues. Pastrues ekologjik vajrash.

falas
Te ndryshme 10/12/2018 21

Përshkrim

Supastruesi eshte nje heqes e shperberes vajrash, grasosh, lyrash e yndyrash, me perberje me baze ujore, pa efekte gerryese. Ideal per motora makinash, shasi, makineri te ndryshme, restorante e bare, pastrim banaqesh e sobash, rroba apo mobilie (divane) te ndotura me vajra, syze, ora, bizhuteri, produkte qelqi, dysheme e vende ku ka derdhje yndyrash e vajrash te ndryshem.
Produkt jotoksik, miqesor ndaj mjedisit dhe i biodegradueshem, i pa testuar te kafshet, e nuk ndikon ne shtresen e ozonit!

Perdorimi: Per rezultate sa me te mira, sperkateni ose shperhapeni produkti me furce/sperkates mbi pjesen e ndotur. Lereni nga 1-15 minuta te veproje, sipas shkalles se ndotjes, dhe pastaj shpelajeni me uje. Perdorimi i ujit te ngrohte e rrit veprueshmerine e Superpastruesit.

Perberesit: Trisodium nitrilotriacetate 38% e holluar (1-5%), Kripe monosodike (1-5%), Pirofosfat tetrapotasiumi (1-5%), Etoksilat alkooli (1-5%), Kristale te fosfatit te Na tribazik shkalla teknike (1-5%), uje H2O (80%)

Nxitoni per oferten per 35 litra koncentrat vetem 20000 leke!

Tel: +355 676660444
Email: [email protected]Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "