Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA

falas
Sherbime biznesi 09/10/2017 9

Përshkrim

Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre.
Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin.
Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane.
Produktet tona jane miqesore me mjedisin.
Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrtare, buburreca, mushkonja, flutura, miza, grereza, minj dhe demtues te tjere.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "