Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Programimi nepermjet gjuhes Java SE 8

falas
Sherbime biznesi 06/09/2017 6

Përshkrim

HardSoft organizon kursin "Programim nepermjet gjuhes Java SE 8" ne periudhen 2 tetor 2017 - 28 janar 2018 (pushim nga data 25 dhjetor deri ne daten 7 janar).

Ky kurs eshte i vlefshem per studente qe deshirojne te pregatiten ne gjuhen Java per te konkuruar ne certifikimet Oracle (Exam Number: 1Z0-808/809), poste pune Java Junior Developer, apo arritur rezultatet maksimale ne provimet universitare.

Gjate kesaj periudhe, kryhen 45 seanca kursi, secila me kohezgjatje rreth 150 minuta (pra 2.5 ore), kryesisht 3 here ne jave.

Ne kete kurs supozohet qe te gjithe studentet jane fillestare, ndaj fillimisht behet njohja e plote me mjetet baze te veprimeve koduese dhe ekosistemin e gjuhes Java, per te vijuar me tej me studimin e te gjithe koncepteve te gjuhes Java dhe permbyllur studimin me njohjen e Java Swing qe mundeson krimin e programeve me nderfaqe perdoruesi.

Kursi shoqerohet me material te mirepunuar ne gjuhen shqipe. Gjate kursit nxitet bashkeveprimi i studenteve nepermjet detyrave, projekteve, dhe zhvillimit te programeve.

Per detaje te tjera sqaruese mbi kete kurs mund te vizitoni faqen web www.hardsoft.al/java, ose te kontaktoni ne mjetet e kontaktit:

Cel (sms/Whatsapp): 0698918017
email: [email protected]
fb page: www.fb.com/hardsoft.al

Per te aplikuar per rregjistrime ne kurs mund te plotesoni formen ne lidhjen www.hardsoft.al/apliko/java, ose te dergoni informacionin vijues ne nje nga mjetet e kontaktit te permendura mesiper:

* Emer:
* Mbiemer:
* Numer kontakti:
(opsionale) Universiteti/Dega/Viti studimit
:
Aplikimet mbyllen ne daten 30 shtator.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "