Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Gomone

falas
Gomone 21/06/2017 97

Përshkrim

Gomone 5 metra, me dokumenta te rregullta,sarbrator 80 litra inoksi, 2 salvaxhente, 2 kaseta baterie
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "