Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

OFERTA DE PRÉSTAMO EN 3%. APLICA YA

falas
Punime Gipsi 16/05/2017 4

Përshkrim

(BKR KREDI OFROHET JO PROBLEME)
Kreditimi i drejte, marreveshjet e drejta dhe asnje printim i mire.
Perpunimi brenda 24 oreve dhe pronareve te enkel.Nederlandse
Investeerders.BKR ose mesazhe ne listen e zeze nuk jane nje problem per aq kohe sa
drejtesia. Perhershme / mashtrues e kane lejuar ate diku tjeter
Provoni sepse ne jemi ketu per te ndihmuar njerezit qe vertete kane nevoje
kane.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "