Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Saldator me pervoje te kerkuar ne SHBA

falas
Saldator 17/10/2018 38

Përshkrim

Saldator me pervoje te kerkuar ne SHBA. mosha nga 20 deri ne 50 vjec. 2 vjet pervoje e nevojshme.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "