Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Apple iPhone 7 plus 128GB

falas
Mobilje 24/04/2017 2

Përshkrim

Apple iPhone 7 plus 128GB

Iphone 7 plus eshte nje marke e re me pajisje te plote dhe garanci per prodhuesit dhe politika e kthimit

Iphone eshte 100% fabrike zhbllokuar me te gjithe aksesoreve duke perfshire ngarkues dhe kabllo pershtates dhe kufje dhe te tjera dhe ajo ka kohe te gjate bateri pushtet kohe te flasim

Iphone 7 plus ka udhezues te proves se ujit dhe gjithashtu udhezues te ekranit

Per kerkesen me miresi dergoni kerkesen tuaj ne adresen e emailit te kompanise tuaj me poshte.

Email: [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "