Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

KURS PER VETULLA TATOO

falas
Sherbime biznesi 13/04/2017 10

Përshkrim

Kurs me cmim te lire per vetullat tatoo, konturin e buzeve,
sfumaturen e buzeve, penelin e syve.
0696679730
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "