Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Mbeshtetja sociale dhe realizimi i projekteve tuaja

falas
Sherbime biznesi 29/03/2017 12

PërshkrimNe jemi nje institucion qe ju ndihmon te arritur qellimet tuaja

Per te gjitha nevojat tuaja projekti Mika Bank eshte ne dispozicion.
Ju lutemi te na conctacter per detaje

Numri whatsapp: +33644399634
Website: www.mikabank.com

email: [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "