Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

hua dhe financim

falas
Finance 14/03/2017 2

Përshkrim

Pershendetje,une jam nje individ i cili ofron fonde per l nderkombetare. Me nje kapital
qe do te perdoret per te dhene hua ne mes individeve ne te shkurter dhe afat te gjate duke filluar nga
4000 500,000 per te gjithe te renda, duke qene ne nevojat reale, shkalla
e interesit eshte 3% ne vit
Une jam ne dispozicion per te plotesuar klienteve te mi ne nje kohezgjatje maksimale prej 3 Ditesh pas pranimit te formularit te aplikimit.
Personit jo serioz permbahen
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "