Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

"Mobileri Dule" Kende, Kolltuqe, Divane me skelete metalike.

falas
Mobilje 19/02/2017 20

Përshkrim

"Mobileri Dule" ofron mobiljet me te fundit Italiane, Austriake, Gjermane. Gjithashtu fabrika jone ofron Kende, Kolltuqe, divane te cilesise me te larte me skelete metalike, gje e cila na diferencon nga te tjeret.
Fier, Rr. "Shenjt Leonardo Murialdo"
0692071140
0684033042
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "