Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Bejm saldime te ndryshme

falas
Saldator 26/12/2016 2

Përshkrim

Saldojm me oksigjen, argon , metale me ngjyra - bronx - gize- baker -inoks-etj.. , saldojm me argon
Bejm dyer te blinduara, porta te ndryshme.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "