Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Gigabyte GeForce GTX 650 per Shitje

falas
Kompiutera 01/12/2016 7

Përshkrim

Lista e plote e Parametrave mund te shihet ketu:

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=1425&graphics=GeForce%20GTX%20650%20Gigabyte%20OC%202GB%20Edition

Performanca me lojra te ndryshme:

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-650/performance

Karta Grafike eshte perdorur per ~2 vjet
Temperatura maksimale e punes nen 60-grade

Porta per 2 Ekrane:
- DVI-D Dual Link
- DVI-I Dual Link
- mini-HDMI

Cmimi i Shitjes 10.000 Leke (Te reja)

Adresa: Kryqezimi 21-Dhjetori, Tirane
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "