Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

CAustomer Services Rep for good work 38

falas
Legale,ligjore 08/03/2019 19

Përshkrim

*Answer incoming calls outgoing calls from customers needing assistance
in a variety of areas.*Fulfill customer service functions
.*Answer questions, give explanation, and solve problems
for
customers.*Complete special projects as assigned.

Contact: 480-922-0415
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "