Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Prime Computer Services:computer sales and services

falas
Saldator 15/09/2016 2

Përshkrim

Prime Computer Services: computer sales and services.
we deal in computer system, networking, linux, server, laptop
printer. All kind of Computer peripherals repairing. For more
information contact us +91-8239614411 or mail us on
[email protected] revo07bl326
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "