Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ekonomiste

falas
Finance 07/08/2016 2

Përshkrim

Jam Ekonomiste
Ofroj mbajtje kontabiliteti per biznesin e madh dhe te vogel me/pa TVSH part-time
Sherbimet qe ofroj jane:

- Mbajtje kontabiliteti
- Perpunimi i Faturave te Blerjeve dhe Faturave te Shitjeve.
- Pergatitja dhe deklarimi i Librave te Blerjeve dhe te Shitjeve.
- Pergatitja dhe deklarimi i formularit (FDP-se) te TVSH-se,
- Pergatitja dhe deklarimi i formularit te (FDP-te) te Sig. Shoq. dhe TAP
- Pergatitja e Pasqyrave Financiare mujore dhe vjetore dhe deklarimi (bilanci vjetor).
- Perpunimi i dokumentacionit per perllogaritjen e Tatimit mbi Fitimin.
- Dokumentacionin e plote per personelin ne perputhje me formatet e kerkuara.
- Konsulence financiare
- Analiza Kosto Blerje&Cmime Shitje ,te gatshem tju pergjigjemi pyetjeve tuaja ne cdo kohe dhe marrjen apo dergesen e letrave ne zyrat tuaja gje kjo qe ndihmon ne shkurtimin e kohes tuaj te interesuar per te gjitha bizneset Ne te gjith tiranen.
Te interesuarit te kontaktojne ne
nr tel 0675135596
Email [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "