Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Paisje palestre

falas
Palestra 24/07/2016 321

Përshkrim

Shesim paisje te perdorura profesionale per palestra. Kemi vegla te perdorura force si dhe paisje kardio ,pista vrapimi, bike, orbitreka, step etj. Palestra komplet dhe paisje vec e vec.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "