Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ofrojme Punime Professionale per Kopshte/Ambiente te Gjelberta

falas
Sherbime biznesi 30/08/2018 235

Përshkrim

Landscaping and Garden Services in Albania
Ofron sherbime gjelberimi ne te gjithe Republiken e Shqiperise Per...
--- Projekte
---Zbatim
--- Realizim
---Lulishte
--- Parqe
--- Hotele
--- Oborre
--- Vila
--- Sthtepia private
--- Tendera
--- Instuticione shtetrore
--- Fabrika
--- Restaurants
--- Lokale etj
Talentet me te mire ne montimin e tapetit te barit natural
--- Tapet bari natyral
--- Tapet Artificial
--- Gardhe druri dekorative
--- Dysheme druri
--- Rregullojme oborre me tulla
--- Shtrim pllakash
--- Mure guri
--- Veshje me pllake
I afte ne mbjelljem e pemeve dekorative
--- Mbjellje me fare bari
--- mbjellje lule natyrale
--- qethje ligushtrash
--- plehrim barit te gjelbert
--- prashitje pemeve & luleve
--- ushqyesh gjethore
--- sperkatje kunder kalbezimit
Sisteme ujites Automatic & Manual
--- Programator timer
--- Manual & te thjeshte
Me Diplome Gjelberimi & 15vjet Eksperience pune ne Angli dhe Shqiperi
Pune e Garantuar & cilesi te larte
info email [email protected]
[email protected]
Tel & whats up:+355675451324
Ju Mirepresim
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "