Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

CMS INDUSTRY SHPK

falas
Partneritet 27/04/2016 10

Përshkrim

C.M.S. INDUSTRY SHPK

CMS INDUSTRY SHPK eshte nje ndermarrje e krijuar si rezultat i nje eksperience pune dhe aktiviteti 20 vjecar te titullareve te saj ne Itali, si dhe makinerive moderne qe kjo kompani ka ne dispozicion. Kompanıa ploteson te gjıtha kerkesat tekniko - profesionale te klienteve te saj ne fushen e projektimit, konstruksionit dhe montimit te strukturave metalike te nivelit industrial dhe civil. Nepermjet teknologjise me bashkohore, CMS INDUSTRY eshte e gatshme te operoje ne sektoret: Energjitik, Petrolkimik, Metalurgjik, Impiante Industriale, Komplekse Tubacionesh te te gjitha fushave, Oil, Gaz, Mjete Lundrimi Etj.
Kompania jone perbehet nga nje staf I specializuar inxhinieresh, teknikesh dhe specialistesh te afte te perballojne projekte nga me te thjeshtat deri tek ato me te nderlıkuara. Stafı eshte ı afte te realızoje dhe materıalızoje idete e ndryshme te klienteve tane, duke ju permbajtur ne te njejten kohe normave e ligjeve kombetare dhe atyre Evropiane.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "