Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

KENDE PER FEMIJE, LOJERA, LABIRINTA, TRAMBOLINA...

falas
Lodra 23/03/2016 571

Përshkrim

MSA Company nderton lodra, kende per femije kudo qe juve ju nevoitet, vecanerisht ne restorante, qendra tregtare e kopshte per femije. E vecanta per kete vit eshte edhe ndertimi I kendeve per femije tek pompat e Benzines, aty tek restoranti ku qytetaret kane ndare mendjen te drekojne me familjet e tyre.
Nese jeni te interesuar ose keni ndermend te ndertoni nje kend shume te vecante lodrash, mund te na kontaktoni permes facebook-ut MSA Company, Prishtine, Kosove, ose ne numrin e tel… +38978226976

Faleminderit!
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "