Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

KENDE PER FEMIJE, LOJERA, LABIRINTA...

falas
Lodra 23/03/2016 190

Përshkrim

Te Nderuar,

Bejme prodhimin, shitjen dhe instalimin e gjitha produkteve tona me asortiman te pasur dhe kualitet te larte dhe te sigurte per femije.

Me nderime...
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "