Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

server per call center

falas
Kompiutera 12/12/2015 21

Përshkrim

KY SERVER ESHTE I GATSHEM PER TE PUNUAR NE CALL CENTER CAPACITETI I TIJ ESHTE 15-20 POSTACIONE PARAMETRAT E TIJ JANE SI ME POSHTE:
HDD-250
RAM 4 GB
Core 2 Duo E8500 3.16 GHz
ESHTE I INSTALUAR SISTEMI I GOAUTODIAL
CMIMI ESHTE I DISKUTUESHEM GJITHASHTU MUND TE FLASIM DHE PER NUMRA PROFILATI NE FUSHATEN E ENERGJISE.NR DISPONOJME TE GJITHA TE DHENAT E KLIENTIT:EMER MBIEMER,NR TEL,ADRESA,KOD FISKAL,POD OSE PDR
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "