Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Mundesi shume e vecante per problemet tuaja financiare

falas
Financiar 03/03/2019 38

Përshkrim

Mundesi shume e vecante per problemet tuaja financiare.
Ju keni nevoje per ndihme te shpejte, serioze dhe shume efektive, faleminderit qe te na kontaktoni me poste per me shume informacion

kontakt: [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "