Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

kurse matematike per studentet, maturantet dhe nxenesit gjate periudhes se veres

falas
Per femijet 17/07/2015 7

Përshkrim

"ALBANIA MATHS CENTER"
Ofron kurse matematike per studentet, maturantet dhe nxenesit gjate periudhes se veres;
 per studentet - kurse intensive per provimet e sezonit te vjeshtes;
 per maturantet - kurse per rritjen cilesore dhe thellimin e njohurive ne matematike
 per nxenesit - kurs per rritjen cilesore dhe thellimin e njohurive ne matematike
 Teme diplome - niveli Bachellor dhe Master (Shkenca Natyrore & Shkenca Sociale)
adresa: Rruga Teodor Keko (Astiri, Unaza e re)
e-mail: [email protected]
nr.cel: 069-777-38-32

Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "