Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

best computer education franchisee for computer training institute

falas
Tenis 16/04/2015 52

Përshkrim

Indian computer and technical education board is an autonomous examination certification body. The ideology of Indian computer and technical education board is giving knowledge to student and sufficient fee structure for poor student. Other details plz Visit http://www.mycomputercourses.com/ Contact : +91 - 8484932644.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "