Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

kujdestare per foshnje

falas
Per femijet 19/02/2015 8

Përshkrim

Ofroj pune per kujdestare per nje foshnje 7 muaj . Paga eshte 100 euro per 3 muaj , ne maj paga rritet 150 nese pastron
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "