Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Shitet biznesi. Gur natyral dhe argjend.

falas
Shitje aktiviteti 09/07/2018 17

Përshkrim

Shitet biznesi. Gur natyral dhe argjend.
Per me shume informacion telefononi 0692080780.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "