Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Detektiv Privat

falas
Detektiv Privat 22/02/2019 96

Përshkrim

Nje hetim privat qe kryhet mire duhet te jete i matur, efektiv dhe i shpejte.

Koncepti i diskrecionit eshte i nje rendesie paresore. Sot njerezit, me te vertete jane shume te vemendshem dhe kurioze per jeten qe i rrethon dhe prandaj eshte shume e rendesishme te kryejme nje mision per ju. Agjentet tane jane jashtezakonisht te kujdesshem ne cdo perfshirje te rastit tuaj.

Per shume vite ne kemi fituar nje eksperienc mbi zakonet dhe rregullat qe ekzistojne brenda shoqerise dhe jetes se perditshme. Ne kemi qene ne gjendje te zhvillojme kontakte brenda seciles klase sociale ne vende te ndryshme nderkombtare, duke lehtesuar jashtezakonisht shpejtesine dhe efikasitetin e punes sone.

Ne mirepresim kontaktin tuaj per cdo shqetesim qe ju keni.

Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "