Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Targaime, Siguracion Online.

falas
Sherbime biznesi 11/06/2018 15

Përshkrim

Zbuloni ofertat e TargaIme per Sigurimin e Shendetit ne Udhetim dhe Siguracionin e makines jashte shtetit .
Per me shume informacione na kontaktoni ne rrjetet tona sociale
Facebook,Instagram ,Linkedin , si dhe
email : [email protected]
web: www.targaime.com
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "