Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

KITARE ELEKTRIKE ME WASHBURN ME 29N TASTJERA CHICAGO SERIES

falas

Përshkrim

Shes nje kitar elektrike washburn me 29 tastjera chicago series made in usa origjinale e pikturuar nga fabrika.
Bashke me nje amplifikator marshall 30 watt anglez dhe nje petal ekualizer me 10 frekuenca


069 35 06 442
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "