Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Magazinier

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 09/04/2019 79

Përshkrim

Magazinier

Kerkohet nje magazinier, te kete mbaruar shkollen e mesme ose i diplomuar.
Kandidati duhet te zoteroje keto cilesi:
• Njohje e mire e gjuhes italiane
• Njohuri te mira te paketes Office.
• Eksperience e meparshme ne magazine si dhe ne perdorimin e vincit (pirun) eshte avantazh.
Vendi i punes: Shkozet
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "