Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Vende pune vakante ne hoteleri

30.00 Lek
Oferta Pune 09/04/2019 47

Përshkrim

Hotel Emerald ne Tirane kerkon te punesoje:
1. Banakier/e me eksperience pune 25-35 vjec
2. Kamarier me eksperience pune 20-35 vjec
3. Sanitare mosha 30-40 vjec me eksperience ne hoteleri
4. Receptionist/e (24-35 vjec) me eksperience ne hoteleri dhe te permbushi kriteret e meposhtme:
te kete aftesi komunikuese
njohuri te gjuheve Anglisht dhe Italisht
te kete arsim te larte ose ne vazhdim
seriozitet maksimal
njohuri ne perforimin e paketes Office
Te interesuarit te paraqiten prane Hotel Emerald VETEM GJATE OREVE 18-20, datat 9-14 prill
Rr. Xhanfize Keko nr. 458
nr. kontakti: 0689026483Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "