Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kujdestart per nji Bebe ne Zvicerr

500.00 Euro €
Oferta Pune 12/04/2019 119

Përshkrim

Kerkojme nje kujdestare per vjzen ton.
Preferohet mosha 25-40 vjece. Te kete eksperienca te meparshme me femijet, te jete e dashur dhe e ndjeshme ndaj nevojave qe kane femijet. Mundsisht me vullnet per pun te shpis.
Presim vetem lajmerime serioze, vetem nga persona qe vertete jane te interesuar.

Pagesa: 500-600 Euro

Ju lutemi te lajmeroheni ne E-Mail [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "