Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Për të gjitha çiftet që janë në kerkim të një mashkulli !

Kontrolloni me shitësin
cifte 15/04/2019 229

Përshkrim

Jam 35 vjeçar nga Prishtina ,jam i interesuar dhe i hapur për çiftet e të gjitha moshave që janë në kërkim të aventurave të reja dhe kënaqësive të ndryshme seksuale me një mashkull serioz që ka përvojë dhe aftësi për tju ofruar shoqëri komoditet dhe kënaqësi të madhe seksuale dhe mbi të gjitha siguri të plotë në privatësinë tuaj, për informata të më tutjeshme më kontaktoni përmes formularit të kontaktit më poshtë ose në email adresën : [email protected] , ju mirëpres . ( KUJDES! ) ata të cilët më kontaktojnë përmes formularit të kontaktit, sigurohuni që ta shkruani saktësisht email adresën ose numrin tuaj të telefonit përndryshe do ta kem të pamundur t'ju kontaktoj .
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "