Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

KURS PER THONJTE PER VETEM 1000 LEKE

10000.00 Lek
Oferta 19/04/2019 208

Përshkrim

SALLON BORA OFRON KURS PER THONJTE PER VETEM 10000 LEKE. OFERTA ESHTE E VLEFSHME PER MUAJIN PRILL.
KURS PARUKERIE VETEM 100 EURO NE MUAJ.

069 66 79 730
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "