Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ndertimtari-Murator (Gjermani)

falas
Super Mjeshtri 25/04/2019 79

Përshkrim

Murator (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjesite :
• Performimi i detyrave të muratorit neper tunelet e ndryshme
• Performimi i ketyre detyrave të punes ne ndertimet e reja
• Sherbimi ndaj klienteve tane
• Detyra të tjera qe pershtaten me natyren e punes

Eksperiencat :
• Edukim ne fushen e ndertimtarise, trajnim apo certifikim
• Posedimi i patent shoferit, kategoria B
• Pervoje praktike ne kete fushe
• I afte per pune ekipore dhe i perpikte
• Ne gjendje të mire shendetesore

Numrat kontaktus: 049714888 049131333 049720999 049144888

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "