Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Dy kotele T.I.C.A Bengal

falas
Kafshe shtepiake 27/04/2019 48

Përshkrim

Ne kemi një kotele bukuroshe Bengal meshkuj dhe femra.
mahnitëse leopard kafe të ndotura kotele Bengal, ata janë të mrekullueshëm shumë miqësore, GCCF dhe T.I.C.A regjistruar, wormed, siguruar, plan manar Sigurimi, letrat e plota, kittens tona janë rritur me dashuri brenda shtëpisë tonë. kotele janë rritur në shtëpinë tonë me fëmijë dhe janë jashtëzakonisht miqësore. informacion të detajuar mbi dietën dhe të gjitha aspektet e kujdesit të ardhshëm u ofrohet pronarëve të rinj, siç është një çertifikatë prej pesë gjeneratave dhe një çantë pa kotele. Nëse keni një fermë të vogël apo një kopsht shumë të madh dhe dëshironi të ofroni një mace shumë të bukur një shtëpi të dashur. Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "