Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kittens Persiane për Miratimin falas

Kontrolloni me shitësin
Kafshe shtepiake 27/04/2019 13

Përshkrim

Dy kittens persiane të dashur gati për shtëpitë e reja! Të gjithë janë unike në ngjyra, personalitete dhe manierizime. Të gjithë po hain ushqim të thatë për kotele, ujë të pijshëm dhe janë të trajnuar për kuti të mbeturinave. Duhet të shkojnë në shtëpi të mirë ata janë të regjistruar dhe të dewormed ata kanë të gjitha letrat e tyre dhe kjo do të shkojnë së bashku rrugën për të gjetur ata kur ata janë të humbur. Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "