Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kittens Birman për çdo shtëpi të mirë

falas
Kafshe shtepiake 27/04/2019 50

Përshkrim

Kam kittens 12 javë të vjetra Birman (1 mashkull 1 femër) që kanë nevojë për shtëpi të dashur përgjithmonë! Ata kanë qenë të dëmtuar dhe të dhënë kontrollin e pleshtit dhe i janë dhënë ushqim mace të thatë të kotele. Ata të gjithë po përdorin kutinë e mbeturinave. Ata janë shumë të pastër dhe të shëndetshëm. Të gjitha janë shumë miqësore dhe janë trajtuar nga fëmijët e vegjël. Ata do të vijnë me një qese të vogël të ushqimeve të kotelës që kanë ngrënë dhe collars e tyre të reja! Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "