Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Shpëtimtari Mbreti Charles Spaniel Puppies

falas
Kafshe shtepiake 27/04/2019 35

Përshkrim

Kungull i mrekullueshëm Mbreti Charles Spaniel puppies në dispozicion. Këta pups të vegjël janë kaq të adhurueshëm. Ata janë grabitësit më të mirë përreth. Ata janë shumë të dashur dhe të dashur, dhe duhet të jenë qenjtë më të ëmbël ndonjëherë. Ata janë kaq të gjallë dhe kanë zhurmën më të vogël. Ata do t'ju mbushin zemrën dhe shtëpinë me shumë dashuri. Hapni duart tuaja për puppies përsosur dhe ata do të vjedhës drejtë në zemrën tuaj dhe nuk le të shkojë! Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "