Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kostume Jack Russell Terrier puppies për adoptim

falas
Kafshe shtepiake 27/04/2019 50

Përshkrim


Tre cilësorë të Jack Russell Terrier në dispozicion për adoptim. Këto puppies do të vijnë së bashku me të gjitha dokumentet e tyre të regjistrimit, duke përfshirë garancinë e tyre shëndetësore, të dhënat e vaksinimit, të shtëna aktuale dhe një certifikatë 1 vit garanci heath. Pra, nëse interesohet tani për më shumë informacion dhe foto. Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "