Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Pikturë origjinale!

60.00 Euro €
Artiste 01/05/2019 68

Përshkrim

Pikturë origjinale, e punuar me dorë, vaj mbi pëlhurë, 60 x 80 cm, 60€, dërgesa Tr & Dr gratis!
Insta: Dyrrachium Art Gallery
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "