Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Operatori di contact center

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 03/05/2019 58

Përshkrim

Operatori di contact center

Si richiede:
• Ottima conoscenza della lingua italiana parlata e scritta
• Ottimo uso del PC
• Buona dialettica
• Esperienza in call center


Si offre:
• Assunzione a tempo indeterminato
• Stipendio ai massimi livelli del settore
• Formazione retribuita
• Ambiente di lavoro prestigioso e stimolante
• Stipendio: 350 leke/ ora

Inviare CV in italiano a:
[email protected]

Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "